Kuiatxo pistoa

Sello ecologico de OnEin kontserbak

Pistoa da errezeta begano erabilienetako bat. Erabilera asko ditu, eta eskura ditugun garaiko barazkiekin egin daiteke.

Guk errezeta hau erabiltzen dugu udako barazkiekin, aitak erakutsi zidan bezala, papergintzako teknikari ezaguna baitzen eta sukaldari amateur bikaina.

4,40 

SKU V0-PIC-P Category Tag
Osagaiak: Tomatea*, kuiatxoa*, Piper berdea*, tipula*, oliba olio birjina*, kanabera azukrea** eta itsas gatza. (**EB ez)
(* EB Nekazaritza ekologikoa / EB ez)

Osagai nagusien jatorria: Baratza propioa

Alergenoak: Ez ditu

KONTSERBAGARRI ETA KOLORATZAILE KIMIKORIK GABE

Informazio nutrizionala:

  • Balio energetikoa 230 kJ – 55 kcal
  • Gantzak: 2 g
  • Saturatuak: 0,5 g
  • Karbohidratoak: 7 g
  • Azukreak: 5 g
  • Proteinak: 1,8 g
  • Gatza: 0,3 g

Deskribapena

Plater hau bakarrik jan dezakezu, edo haragia, arraina, arroza edo pasta laguntzeko.

Bazenekien:

Mantxako pistoak piper berde eta tomateak besterik ez ditu. Ratatouille-a frantziar bertsioa da.

Gaur egungo errezeta gehienak tradizionaletik urrun daude, eta beste barazki batzuk gehitu dira. Guk tipula, piper berdea, kalabazina eta tomatea jartzen ditugu.

Ordena honetan prestatu behar dira: lehenik, tipula eta piperra; ondoren, kalabazinak gehitu, eta, azkenik, tomatea.

Informazio gehigarria

Weight 320 g

Produktu gehiago