Deskribapena
Testura leun eta sendoa, ogi txigortu baten gainean erraz zabaltzeko aukera ematen duena eta ertzean ez erortzeko moduan mantentzen dena.
Zoragarri itsasten da gazta oso koipetsu eta zapore bizikoekin, urdinak bezala. Ahatea eta haren eratorriak bezalako haragi koipetsuekin ere bai.
Saiatu bizkotxo batean erabiltzen osagai gisa. Oso goxoa!
Bazenekien:
Kalabazinak zuntz asko du. Potasio eta oxalato ugari duenez, likidoak kanporatzen laguntzen du eta arteria-presioa murrizten du. Ez da komeni diuretikoak kontsumitzen badituzu.
Limoiak ere potasio ugari du. Kontuz giltzurrun-gutxiegitasuna baduzu! Gainera C bitamina asko du, kolagenoaren ekoizpenean eragina duena eta orbaintze-propietatea eta immunitate-sistemaren funtzioa hobetzen dituena.
Reviews
There are no reviews yet.