Piper gorri karamelizatua

Sello ecologico de OnEin kontserbak

Gure platerak laguntzeko piperrak prestatzen ditugunean, azukre pixka bat eransten diogu, izan ohi duten ukitu mikatza apaintzeko. Orduan, zergatik ez bihurtu marmelada?

Emaitza izugarri gustatuko zaizue, eta zuen errezetak erabiltzeko aukera ugari emango dizue.

3,60 

SKU M0-PIR-P Category Tag
Osagaiak: Piper gorria*, kanabera azukrea*, ura, ardo zuriaren ozpina* eta agar-agar*
(* EB Nekazaritza ekologikoa / EB ez)

Osagai nagusien jatorria: Baratze propioa eta Nafarroa

Alergenoak: Ez ditu

KONTSERBAGARRI ETA KOLORATZAILE KIMIKORIK GABE

Informazio nutrizionala:

  • Balio energetikoa : 785 kJ 185 kcal
  • Gantzak: 0,5 g
  • Saturatuak: 0,05 g
  • Karbohidratoak: 46 g
  • Azukreak: 44 g
  • Proteinak: 0,8 g
  • Gatza: 0 g

Deskribapena

Gure baratzeko eta Nafarroako baratzeko pikillo piperrak erabiltzen ditugu. Erre ondoren, azala eta pipitak kentzen dizkiegu,gure errezetarekin sukaldatu aurretik.

Testura leun eta sendoa du, eta erraz zabaltzen da. Erabili arraina eta haragia apaintzeko eta zaporea emateko. Ondo konbinatzen da gaztekin, ogitartekoetan, pizzetan, etab.

Bazenekien:

Pikilloko piperrak Amerika aurkitu zuenean iritsi ziren penintsulara, eta gaur egun Kolonen beste nahasketa bati esker jaten dira. Bera piperbeltz, jengibre eta beste espezia batzuen bila zihoan, baina beste osagai batzuk ere eman zituen (pikanteak ere bai): piperrak deitu zizkieten txile edo ajekoek, ahosabaian sua egiten zutelako piperbeltzek bezala.

Testura mamitsua, gozotasuna eta aroma dituzte ezaugarri. Irailetik urrira bitartean biltzen dira.

Informazio gehigarria

Weight 130 g

Produktu gehiago