Piper saltsa mina

Sello ecologico de OnEin kontserbak

Saltsa bat egin nahi nuen pikilloko piperrekin, erabilera anitzekoa eta ukitu minarekin. Gainera, azukrea erabiltzea saihestu nahi nuen, eta pikillo piperren minari aurre egiteko ezti pixka bat botatzea bururatu zitzaidan.

Oraingoan, @david_cheff sukaldari gazte baten laguntza izan nuen. Errezeta biribildu eta emaitza hauxe da.

4,40 

SKU V0-SPP-P Category
Osagaiak: Tomatea*, pikillo piperra*, típula*, oliba olio birjina*, eztia*, baratxuria*, itsasoko gatza eta kaiena piperbeltza*.
(* EB Nekazaritza ekologikoa / EB ez)

Osagai nagusien jatorria: Baratze propioa eta Nafarroa

Alergenoak: Ez ditu

KONTSERBAGARRI ETA KOLORATZAILE KIMIKORIK GABE

Informazio nutrizionala:

  • Balio energetikoa : 323 kJ – 77 kcal
  • Gantzak: 4,6 g
  • Saturatuak: 0,6 g
  • Karbohidratoak: 9,1 g
  • Azukreak: 6,1 g
  • Proteinak: 1,2 g
  • Gatza: 1 g

Deskribapena

Saltsa honek mota guztietako aukerak ditu, tomate frijituaren erabilera berdina, baina zerbait bereizgarriagoa du.

Ondo geratzen da koipeak orekatzeko (frijituak, gainerreak) eta zapore leunagoak indartzeko (arrain arrautzaztatuak). Arraina saltsan, albondigak, piper beteak, arrautza frijituak patatekin, alkatxofak…

Elkartu tosta batean, eta estali antxoa, gilda eta bakailao ketuarekin.

Bazenekien:

Tomatea bezala, pikilloko piperrak C bitaminan aberatsak diren barazkiak dira, eta likopenoek ematen diote kolore gorria. Likopenoak berotzean, handitu egiten dira bere propietate antioxidatzaileak.

Beraz, saltsa horrek dagoeneko kontatu dizuegun tomate-saltsa tradizionalaren onura berdinak ditu.

Informazio gehigarria

Weight 250 g

Produktu gehiago