Saltsa bolognar beganoa

Sello ecologico de OnEin kontserbak

Nire Zitueneko lagunek, Errenteriako pasta-artisau batzuk, pasta-plateretarako saltsak eduki nahi zituzten dendan. Beraz, 2019an, “Elikagaien Industriako Kalitate eta Prozesuetako Goi Mailako Teknikaria” ikasten ari nintzela, probak egiten hasi nintzen soja testurizatuarekin, eta hemen dago emaitza (nire ikasketa-amaierako proiektua izan zen).

4,95 

SKU V0-BOL-P Category
Osagaiak: Tomatea*, típula*, piper verdea*, ehunduratutako soja*, ura, azenarioa*, oliba olio birjina*, itsas gatza, piperbeltz beltza* eta oreganoa*.
(* EB Nekazaritza ekologikoa / EB ez)

Osagai nagusien jatorria: Baratze propioa eta Nafarroa

Alergenoak: Ez ditu

KONTSERBAGARRI ETA KOLORATZAILE KIMIKORIK GABE

Informazio nutrizionala:

  • Balio energetikoa: 303 kJ – 73 kcal
  • Gantzak: 3,8 g
  • Saturatuak: 0,5 g
  • Karbohidratoak: 5,1 g
  • Azukreak: 2,8 g
  • Proteinak: 4,5 g
  • Gatza: 1,2 g

Deskribapena

Saltsa hau berotu eta gogokoen duzun pastari gehitu besterik ez duzu egin behar. Artisau-ñoki batzuen ondoan ere jan dezakezu.

Soja testurizatuak ezin hobeto ordezkatzen du behi-haragi xehatua, saltsa hori beganoentzat egokia izan dadin.

Bazenekien:

Gure tomate-saltsaren onura handiez gain, soja testurizatua oso proteikoa eta zuntz askokoa da, eta, beraz, erraz asetzen da kaloria askorik eskaini gabe, gantz gutxi duelako.

Informazio gehigarria

Weight 320 g

Produktu gehiago